Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 373 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 1.02 g
- Koolhydraten
- 5.36 g
- Vetten
- 7.09 g
- Vezels
- 0.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz a banda
1 Std.
Espaguetis a la amatriciana
25 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Arroz con marisco y cerveza
1 Std.
Focaccia de Puglia
1 Std.
Choux de queso
1 Std. 10 Min
Coca de vidre con almendra
2h 15min
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Bricks de patata con yema
2h 20 min
Menú: Bullabesa
1h 5min
Coca de endibias
45 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min