Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 373 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 1.02 g
- Koolhydraten
- 5.36 g
- Vetten
- 7.09 g
- Vezels
- 0.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Bricks de patata con yema
2h 20min
Kouign-amann
4 godz. 10 min
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26h
Cup tropical con cava
5min
Salsa de tomate
40min
Brazo de patata
45min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 godz. 50 min
Alfajores de gofio (Canarias)
1h 30min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1h 30min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15 min