Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 100 g de carne de buey en trozos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en lonchas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina (y algo más para trabajar la masa)
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
White Russian
5min
Terrina de pato y pollo con cerezas.
Brak ocen
Sopa de pollo y arroz
1h
Raviolis de pollo y eneldo (Kreplach) - Israel
1h 30min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Caldo de panceta con judías, tirabeques y pera
1h 30min
Calzone vegetariano
1h 50min
Pote asturiano
26h 30min
Pizza marinera
1h 40min
Pollo frito al estilo Kentucky
3h 20 min