![Tortellini de carne en caldo Tortellini de carne en caldo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88434A22-406E-488F-B20D-D827DE6004FD/Derivates/94EFE6C0-6702-4115-A9E4-DA5BA7BC0F1A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 100 g de carne de buey en trozos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en lonchas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina (y algo más para trabajar la masa)
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Cassata siciliana
6h 30min
Arroz con costra
45 min
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9hod. 15min
Focaccia dulce de avellanas
2 Std. 45 Min
Aperitivo de Piamonte
25 min
Tortellini de carne con salsa de tomate y albahaca
2 Std.
Morteruelo
13h 15min
Espaguetis a la carbonara
25 min
Tortellini niçoise
35 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Espaguetis a la amatriciana
25 min