Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pomodorini confit
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
Salsa yogurt
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 125 g di yogurt al naturale, senza zucchero
- 150 g di formaggio fresco spalmabile, tipo caprino
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 3 - 4 gocce di salsa Worcestershire
Mazzancolle
- 500 g acqua
-
24
code di mazzancolle fresche, eviscerate e pulite
of 24 code di gambero fresche, eviscerate e pulite - 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di Cognac
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1sa 30 dk
Marinatura allo yogurt piccante
15 min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2u. 20min
Pappa al pomodoro con verdurine
1sa 30 dk
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Marinatura limone e coriandolo
15 min
Marinatura all'ananas
20 dk
Uova in tazza su strati di verdura
45 dk
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1sa 30 dk
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1h
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min