Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2114 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Makrelen-Tapenade
10min
Pizza auf römische Art
1 godz. 40 min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 godz. 20 min
Spinat-Soufflé mit Käse
45 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 godz.
Saibling mit Artischocken
40 Min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1 godz.
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25h
Mediterrane Profiteroles
1u. 25min
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min