Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2114 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1sa
Spinat-Schafskäse-Turm
1 Std. 10 Min
Mediterrane Profiteroles
1 Std. 25 Min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 Std. 10 Min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Ananas-Beignets mit Zimt-Limetten-Zucker
2 Std. 30 Min
Limoncello-Tartelettes
3 Std. 15 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1sa 30 dk
Spinat-Pistazien-Flans
35 dk
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 20 min