Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g kolendry, świeżej, tylko liście
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 500 g wody
- 300 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 130 g twarogu, półtłustego
- ½ łyżeczki przyprawy Ras el Hanout
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia ciasta
- ¾ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 - 3 szczypty kminu rzymskiego, mielonego
- 1 opakowanie ciasta filo
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2202 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegetariańskie curry ziemniaczane z kalafiorem (aloo gobi)
1 Std. 10 Min
Crumble po indyjsku
1h 20min
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Wege Tex-Mex z brązowym ryżem
1 Std. 10 Min
Warzywna zapiekanka z ciastem filo
1h 20min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40 Min
Dip z karczochów i tofu
5 min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 Min
Boliwijski pilaw ryżowy
45 Min
Seitan z sosem pomarańczowym
2h
Samosy z farszem ziemniaczanym
1h 40 min
Hiszpańskie krokieciki ziemniaczane
3 Std.