Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g kolendry, świeżej, tylko liście
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 500 g wody
- 300 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 130 g twarogu, półtłustego
- ½ łyżeczki przyprawy Ras el Hanout
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia ciasta
- ¾ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 - 3 szczypty kminu rzymskiego, mielonego
- 1 opakowanie ciasta filo
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2202 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulasz sojowy z knedlami
1 Std.
Warzywna zapiekanka z ciastem filo
1 Std. 20 Min
Pierożki shaomai
2 Std.
Samosy z farszem z soczewicy i bakłażana
1 Std. 20 Min
Crumble po indyjsku
1 Std. 20 Min
Terrina z ziołową polentą
1 Std. 50 Min
Korma z pieczonymi warzywami, ryżem i marynowaną cebulą; Chlebki naan z oliwą czosnkową
2 Std.
Wegetariańskie chop suey
1 Std. 5 Min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1 Std. 40 Min
Ziołowy hummus z falafelami
13 godz. 40 min
Falafele z bobu i cieciorki
50min
Samosy
1 Std. 40 Min