Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée dolce
- 150 g di farina tipo 0
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- ½ cucchiaino di cannella in polvere (optioneel)
Farcitura
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 80 g di zucchero
- 6 fichi a metà
Salsa al caprino
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero
- 75 g di latte
- 120 g di formaggio caprino a pezzi (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1h 30min
Frittelle di mele
40 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 Std. 25 Min
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30 min
Mousse ai mirtilli
3h
Crostata di pere al cioccolato
1h 20 min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1h
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 Min