Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta con tartufo bianco
2h 20 min
Budino di ricotta
5h 45min
Salsa olandese
30 min
Zabaione
15 Min
Tortine al formaggio
50min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 godz. 30 min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Crème brûlée
1 godz. 10 min
Salsa tartara
10 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Crema inglese
15 Min