Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic clove
- 70 g pistachio nut, shelled, unsalted, peeled
- 4 basil leaf, fresh
- 50 g arugula
- 100 g Parmesan cheese cut into cubes
- 30 g olive oil and 2 teaspoons for cooking
- salt
- pepper, ground
- 1 French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher
- 4 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1617 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Trout
20min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35min
Steamed Shrimp
20min
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Citrus Water (TM5)
35min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Orange coloured eggs
Geen beoordelingen
Slow Cooked Oxtail
8 Std. 20 Min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 Std. 25 Min
Clams marinières
30min
Creamy Avocado Dip
10min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h