Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di riso Arborio
- 60 g di vino bianco secco (vedere consigli)
- 350 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi (3 cm)
- 600 g di acqua bollente
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo (vedere consigli)
of 1 dado per brodo di pollo (vedere consigli) - 30 g di burro, a cubetti
- 80 g di piselli freschi
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 1236 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne e verdurine
30 dk
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Stufato di manzo e verdure invernali
4 godz. 30 min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 min
Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)
40 min
Risotto salame e piselli
30 dk
Polpettine di patate e tacchino
1 godz. 30 min
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1h 20min
Riso in cagnone
45 min
Risotto con petali di carote e caprino
30 dk
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 godz. 30 min
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 dk