Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di riso Arborio
- 60 g di vino bianco secco (vedere consigli)
- 350 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi (3 cm)
- 600 g di acqua bollente
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo (vedere consigli)
of 1 dado per brodo di pollo (vedere consigli) - 30 g di burro, a cubetti
- 80 g di piselli freschi
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 1236 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min
Frittatina alle zucchine
30 min
Risotto alla zucca
30 min
Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)
40 min
Risotto ricotta e spinaci
30 min
Frullato di fragole
15 min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1 godz.
Risotto piselli, merluzzo e menta
35 min
Focaccia pomodorini e olive
3 Std. 30 Min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 min
Pasta panna e salmone
30 min