Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di albicocche secche denocciolate a metà
- 500 g di prugne secche denocciolate a pezzi
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1008.1 kJ / 240.9 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 4.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Pannacotta con composta di ananas
Keine Bewertungen
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 Std. 40 Min
Creme brulé al cioccolato bianco e limone
40min
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40min
Pasta di mandorle
Keine Bewertungen
Mostarda di Bénichon
Keine Bewertungen
Crème brûlée al cioccolato
Keine Bewertungen
Burro ai gamberi
2 godz. 35 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2u. 5min
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min