Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- 45 g de aceite de oliva (y un poco más para regar)
- 1 ½ cucharadita de romero seco
- 4 - 5 cucharadas de queso parmesano rallado
- 80 - 90 g de pera pelada, en dados de 1 cm
- 30 g de nueces peladas troceadas
- ½ cucharadita de sal
- 1 pera
- 1 pellizco de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 234.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25 Min
Tronco de chocolate
2 Std.
Soplillos de Murtas
4h
Biscotti de aceitunas y tomillo
1 Std. 30 Min
Rosquillas italianas
55 Min
Bundt cake de mantequilla con nueces pacanas
2 Std. 30 Min
Sirope de azafrán y miel
1 Std. 10 Min
Langosta asada rellena
45 Min
Aceite de oliva al tomillo y vinagre de frambuesas
504h
Tarta rayada
3 Std.
Baklava
1 Std. 30 Min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 Std. 30 Min