Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 20 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di caprino fresco
- olio di semi di arachide q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2156.5 kJ / 515.5 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 272.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2 godz.
Risotto radicchio e uva
40 min
Risotto ricotta e spinaci
30 dk
Risotto alle castagne
30 dk
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Risotto alla sogliola e limone
45 min
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1h
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 dk
Risotto zafferano e speck
35 min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50 min
Vellutata di carote con omelette
30 dk
Insalata di pollo con crema di avocado
40 min