Pasta e lenticchie
TM6 TM5

Pasta e lenticchie

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1200 g Wasser
  • 200 g braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)
  • 2 Knoblauchzehen
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • 30 g Olivenöl
  • 3 Rispentomaten, in Stücken
  • 2 TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer, gemahlen
  • ½ Bund Petersilie, frisch
  • 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati

Voeding
per 1 Portionen
Calorieën
2247.5 kJ / 537.5 kcal
Eiwitten
21.8 g
Koolhydraten
97 g
Vetten
2.8 g
Vezels
9.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten