Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 200 g braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Olivenöl
- 3 Rispentomaten, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- ½ Bund Petersilie, frisch
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2247.5 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 9.9 g
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Schoggi-Madeleines
30min
Panang-Curry
45min
Süsser Aprikosensenf
Keine Bewertungen
Lachs mit Pestokruste und Steinpilzrisoni
Keine Bewertungen
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Minestrone mit Kichererbsen
40min
Carac in rot
19h 30min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Rinds-Laab
1h 5min
Gemüse-Fideuà
40min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min