Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 200 g braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Olivenöl
- 3 Rispentomaten, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- ½ Bund Petersilie, frisch
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2247.5 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 9.9 g
Alternatieve recepten
Linsen- und Bohnensuppe
40 Min
Minestrone mit Kichererbsen
40 Min
Griechischer One-Pot
30 Min
Gebratene Glasnudeln mit Gemüse
30 Min
Linsen-Tomateneintopf
1 Std. 30 Min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55min
Champignon-Kartoffeleintopf
1 Std.
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1h 15min
Randen-Dinkel-Risotto
35 Min
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 Min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 Min
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45 Min