Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl
- 6 Knoblauchzehen, geschält
- 55 g Olivenöl
- 200 g roter Paprika
- 3 EL Weizenmehl, glatt
- 200 g Weißwein
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Oregano, getrocknet oder frisch
- 2 - 3 Lorbeerblätter, frisch oder getrocknet
- 1 TL Salz
- 1300 g Erdäpfel, festkochend
- Petersilienblätter, frisch, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 607 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 Std.
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 Min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1 Std.
Faschierte Bällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45 Min
Radicchiosalat mit probiotischem Dressing
30 Min
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
72 godz. 30 min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1 Std. 20 Min
Kokoscurry mit Kabeljau
25 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16hod. 40min
Luftiger japanischer Cheesecake (Soufflé-Käsekuchen)
2 godz. 15 min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1h 10min