Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Hartkäse (z.B. Gruyère, Cheddar, Gouda), in Stücken
- 6 Eier
- 40 g Milch
- 2 EL Proteinpulver, geschmacksneutral
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Zwiebeln, geschält, halbiert
- 100 g roter Paprika, in Stücken
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 20 g Olivenöl
-
5
Basilikumblätter, frisch
of 5 Petersilienblätter, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1421 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 788 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1 godz.
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9h 30min
Gedämpftes Gemüse mit Mandel-Dill-Sauce
25 Min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 min
Birnencreme
25 Min
Lachs mit Apfeltopping, Brokkoli und Reis
45 min
Menü: Rohkostsalat, Gefüllte Zucchini mit Couscous; Crema Catalana
1 godz. 30 min
Haferflockenschnitzel mit Eisbergsalat
55 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 min