Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 1 cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de zanahoria, cortada en rodajas de 0,5 cm.
- 200 g de lentejas amarillas, seca
- 900 g de agua
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 400 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, escurrido
- 1 cdita de chile en polvo (optioneel)
- ½ cdita de pimentón dulce
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de caldo de verduras en pasta
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1757.8 kJ / 420.1 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 17.1 g
- Natrium
- 667.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salchichas en olla
30 min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 godz.
Sopa de coliflor y pollo
40 min
Arroz con lentejas
50 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 godz. 30 min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1 godz.
Sopa rápida de curry con pollo, coles de Bruselas y rollitos de pan
45 min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 godz.
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Sopa Thenthuk
1 godz.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min