Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di nocciole sgusciate, con la buccia
of 150 g di noci sgusciate - 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di porro, in pezzi (3 cm)
-
3
cucchiai di erbe secche miste all'italiana
of 3 cucchiai di erbe di Provenza, secche - 800 g di passata di pomodoro vellutata
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 4 l di acqua
- 1 ½ cucchiai di sale
-
600
g di pasta secca tipo spaghetti
of 600 g di pasta secca, a scelta -
1
mazzetto di basilico, fresco, (circa 20 g), le
foglioline lavate e
asciugate, tritate -
60
g di Parmigiano, grattugiato (vedi consiglio)
of 10 g di lievito alimentare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098.8 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 784.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e fagioli
40 min
Riso al latte
1h
Insalata di würstel e formaggio
Geen beoordelingen
Hot dog alla griglia
Geen beoordelingen
Dal makhani
Geen beoordelingen
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 min
Curry di gamberetti con topinambur
45 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Riso al pomodoro one-pot
30 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Omini di pomodori
Geen beoordelingen
Pasta con pollo, funghi e fagiolini
45 min