Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g di funghi selvatici, misti (ad es. porcini, finferli, galletti, mazze di tamburo o chiodini), a pezzi
of 250 g di funghi champignon e cardoncelli, a pezzi - 200 g di acqua
- 400 g di latte
-
1
cucchiaino brodo vegetale (optioneel)
of 1 cubetto di cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (optioneel) - 15 g di farina di grano
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- olio di semi di girasole per friggere
- 100 g di panna
- 4 gambi di prezzemolo fresco, foglie strappate
- di erba cipollina fresca, tritata finemente in anelli, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Risotto al limone e spinaci
30 dk
Kipferl alla vaniglia
1 godz. 30 min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Zuppa di funghi e patate
45 min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Zuppa di barbabietole
45 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 godz. 30 min
Zuppa di rape
30 dk
Zuppa di verdure
25 min
Vellutata di pomodoro
10 dk