Compatibele versies
Ensalada de atún y aguacate con cebollas fermentadas (con cortador)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cebollas fermentadas (al menos dos días antes)
- 300 g de cebolla morada
- 500 g de agua
- 10 g de sal
Ensalada de atún y aguacate
- 1 pepino partido por la mitad a lo largo
- 250 g de atún enlatado en aceite o salmuera, escurrida
- 3 cda de vinagre
- 3 cda de aceite de oliva
- 1 aguacate en dados (aprox. 2-3 cm)
- 2 cdas de semillas de girasol
- 3 cdas de berros
- 3 ramitas de albahaca, solo las hojas
-
3
ramitas de menta fresca, solo las hojas
of 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas - 3 g de sal al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1534.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pollo con mole TM6
1h
Pastel de sushi
1h
Potenciador inmunitario Jengibre Cúrcuma Miel y Limón
10min
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Frijoles puercos a mi manera
25min
Chow Mein
55min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1h
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Papitas negras
55min
Limonada con pepino
5min