Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g de lomo de cerdo, entero
- 230 g de tocino ahumado rebanado
- sal, al gusto
- pimienta blanca molida, al gusto
- 350 g de vino blanco
- 2 cebollas moradas, en rodajas (2 cm)
- 2 manzanas, cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
- 3 hojas de laurel secas
- 3 ramitas de romero fresco
- 90 g de queso parmesano, en trozos
- 2 cditas de pimienta blanca molida, o al gusto
-
1
cda de mostaza
of 1 cdas de mostaza Dijon
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3065 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 808 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Stroganoff de res TM6
1h
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 Min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55 min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 godz. 15 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min