Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 135 g de apio
- 2 dientes de ajo
- 20 g de echalot, pelado
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 110 g de mantequilla sin sal
- 35 g de vino blanco
- 1 cdita de tomillo fresco
- 1 mandarina, sólo la ralladura
- 1 pollo entero, con piel (aprox. 2 - 3 kg)
- 1000 g de agua
- 4 cdas de aceite de oliva
- 2 cabezas de ajos, cortadas a la mitad
- 3 pimientos rojos sin rabo ni semillas, en tiras
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4192 kJ / 998 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sal de tomillo
5 Min
Pollo en salsa de almendras
2h
Pollo al horno
2h
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35 Min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Pollo a la cazadora
40min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2h 15min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5hod. 5min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min