Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de maroilles, en morceaux
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de bière brune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- 2 magrets de canard avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2557.1 kJ / 611.2 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 48.9 g
- Verzadigd vet
- 26.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Poulet façon bourguignon
35min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 godz. 30 min
Jambalaya de poulet
40 min
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1h
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1h
Cigares de tartiflette
55 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 godz. 5 min
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Tarte au magret fumé
45 min
Poulet chasseur revisité
2 Std. 15 Min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min