Compatibele versies
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 60 g de beurre
- 1000 g d'eau
- 200 g de carottes, en rondelles
- 300 g de patates douces, en rondelles
- 400 g de pommes de terre, en rondelles
- 450 g de chou-fleur, en fleurettes
- sel
- 100 g d'emmental
- 40 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 pincée de la noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30 Min
Gratin de pommes de terre et panais
1 Std. 25 Min
Pâtes à la sauce crémeuse sans lactose
30 Min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2óra
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45p
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1 Std.
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45p
Lasagne au pain rassis
1 Std. 45 Min
Gratin de blé aux légumes
25p
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45p
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1 Std. 45 Min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55p