Compatibele versies
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 60 g de beurre
- 1000 g d'eau
- 200 g de carottes, en rondelles
- 300 g de patates douces, en rondelles
- 400 g de pommes de terre, en rondelles
- 450 g de chou-fleur, en fleurettes
- sel
- 100 g d'emmental
- 40 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 pincée de la noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Quiche aux épinards et feta
1h 20min
Gratin de pâtes au thon. Mousse coco aux mûres
1h
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Riz fondant aux légumes
25min