Compatibele versies
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 60 g de beurre
- 1000 g d'eau
- 200 g de carottes, en rondelles
- 300 g de patates douces, en rondelles
- 400 g de pommes de terre, en rondelles
- 450 g de chou-fleur, en fleurettes
- sel
- 100 g d'emmental
- 40 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 pincée de la noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2h
Gratin de pâtes au thon. Mousse coco aux mûres
1h
Gratin de pommes de terre et panais
1h 25 min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20 min
Gratin de patate douce
50min
Purée de légumes racines au romarin
45 min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min