Compatibele versies
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 60 g de beurre
- 1000 g d'eau
- 200 g de carottes, en rondelles
- 300 g de patates douces, en rondelles
- 400 g de pommes de terre, en rondelles
- 450 g de chou-fleur, en fleurettes
- sel
- 100 g d'emmental
- 40 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 pincée de la noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 Std. 15 Min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2h
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Pâtes à la sauce crémeuse sans lactose
30min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1 Std. 20 Min
Poivrons farcis au riz persillé
45min
Brandade de merlan à la moutarde
1 Std. 15 Min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min