Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pés de salsa
- 50 g cebola
- 200 g cenoura cortada em rodelas (5 mm aprox.)
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 100 g ervilhas congeladas
- 100 g feijão-verde redondo congelado cortado em pedaços
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 350 g água
- 250 g massa tipo tortellini (ver dica)
- 10 g folhas de manjericão
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1394.1 kJ / 333.2 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 592.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de feijão e espinafres
30 min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30 min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40 min
Menu: Creme de couve-flor, curgete e ervilhas e truta em presunto
Geen beoordelingen
Batatas recheadas
1h 30 min
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30 min
Massa com fiambre e feijão-verde
40 min
Salada de batata e pepino
35 min
Pita shoarma com molho de iogurte e hortelã
1óra 40p
Curgete à bolonhesa
35 min
Sopa de ervilhas à alentejana
40 min