Borrego marroquino e cuscuz de limão

Borrego marroquino e cuscuz de limão

5.0 6 beoordeling
Voorbereiding 40min
Totaal 4u.
8 doses

Ingrediënten

Borrego e especiarias
  • salsa só as folhas
    5 g
  • alho
    6 dentes de
  • ras el hanout (ver dica)
    5 c. sopa de
  • casca de limão
    2 tiras de
  • sal
    2 c. chá de
  • azeite
    60 g
  • perna de borrego s/ osso (1500-2000 g aprox.)
    1
Molho de iogurte
  • hortelã só as folhas
    10 g
  • iogurte grego s/ açúcar
    340 g
  • ras el hanout
    1 - 2 c. chá de
  • mel
    60 g
Cuscuz
  • cuscuz
    395 g
  • casca de limão
    4 tiras de
  • hortelã só as folhas
    10 g
  • caldo de galinha líquido
    510 g
  • concentrado de tomate
    20 g
  • cominhos em pó
    ½ c. chá de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    2 pitadas de
  • pinhão torrado
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 1366.7 mg
Eiwitten 86.2 g
Calorieën 5126.8 kJ / 1225.3 kcal
Vetten 71.8 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 26.2 g
Koolhydraten 54.7 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...