Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola cortada ao meio verticalmente
- 300 g curgete s/ extremidades
- 500 g batata s/ casca, cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby®
- ½ ramo de aneto, fresco, mais q.b. p/ guarnecer
- 300 g água
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
- 30 g azeite, mais 2 c. de sopa p/ fritar
- 20 g sumo de limão
- 15 g mel
- 10 g mostarda
- ¼ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ¼ c. chá de pimenta, mais q.b. p/ temperar
- 500 g lombos de salmão s/ pele (4 unid. aprox.)
- 1 limão cortado em cunhas, p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 266.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40 Min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45 Min
Pão ralado com anchovas
5 min
Coxas de frango com molho e purê de batata
1h 15 min
Cozer papaia
20min
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM5
35 min
Salada de frango com queijo de cabra
1h 15 min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 Min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 Min