Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de garbanzo blanco
- 150 g de harina de arroz glutinoso
- 100 g de psyllium
- 50 g de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
- 2 cdas de aceite de oliva
- harina de arroz glutinoso, para masar
- Voeding
- per 28 rebanadas
- Calorieën
- 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
- Eiwitten
- 97.7 g
- Koolhydraten
- 469.9 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 123.6 g
- Natrium
- 2579.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan alto en proteínas
9 Std.
Pizza de masa de coliflor con garbanzos
1 Std. 10 Min
Anillos salados
40 Min
Bolillo sin gluten
2h
Leche de almendras
8 Std. 5 Min
Galleta de avena y chocolate sin gluten, sin azúcar
1 Std.
Pitas integrales con verduras y hummus para fortalecer la piel
1 Std. 45 Min
Baguette sin gluten
1 Std.
Bisquets sin gluten
1h 30min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Torta de almendras
1 Std. 10 Min
Carrot cake vegana
2h