Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 120 g plain flour, plus extra to dust
- 4 eggs
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 70 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 300 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 250 g mascarpone cheese (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
- 20 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, extra of choice to decorate
- fresh mint, leaves only to decorate
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 16850.2 kJ / 4027.3 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 463.4 g
- Vetten
- 223.1 g
- Verzadigd vet
- 123.8 g
- Vezels
- 21.3 g
- Natrium
- 1730.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1h
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Boston Bun
2h 45min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min
Panettone
34h 25min
Paris–Brest with praline cream
26h
Mini chocolate bundts
45min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2 Std. 35 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min