Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 152.3 g
- Verzadigd vet
- 96.2 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 649.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocktail Bellini
5min
Punch de l'Avent
15min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Planche de beurre
15min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45 min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12 Std.
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min