Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 152.3 g
- Verzadigd vet
- 96.2 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 649.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce madère
35 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3小时 20 分钟
Gougères à la mousse de saumon
25 godz. 35 min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 Min
Frozen spritz
10min
Nage de saint-jacques et gambas
1 Std.
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10min
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15min
Velouté de tomate
40 Min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 Min
Cabillaud au chorizo
35 Min
Cassoulet toulousain
1h 40min