Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
-
2
branches de thym frais, effeuillées, et 1 c. à soupe
of 3 c. à soupe de thym déshydraté - 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2140.5 kJ / 511.6 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 98.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 794.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pain au levain
17 Std.
Tourte auvergnate au seigle
4 Std. 45 Min
Pain de seigle
4h 10min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1 Std. 5 Min
Pain de poulet à l’italienne
50min
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1 Std. 30 Min
Ricotta
16 Std. 15 Min
Stollen
3 Std. 45 Min
Le pain bénit
2h 30min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min