Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
-
2
branches de thym frais, effeuillées, et 1 c. à soupe
of 3 c. à soupe de thym déshydraté - 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2140.5 kJ / 511.6 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 98.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 794.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de légumes
1 Std. 45 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pains vapeur
2 godz. 35 min
Petits pains vapeur graines et curcuma
3 Std.
Pain complet
16 Std.
Baguettes au levain
15h
Petits pains au seigle
12h
Focaccia sauge et pommes de terre
2h 50min
Levain de blé aux pommes
72 godz. 20 min
Pain sucré
1 Std. 30 Min
Brioche au lait de coco
3u. 10min
Petits pains roulés au zaatar
4 Std. 30 Min