Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g Petersilie, frisch, Blättcher abgezupft
- 2 Zweige Thymian, frisch, Blättcher abgezupft
- 50 g Zwieback, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Fenchelknolle, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Rüebli, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Stangensellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 50 g Speckwürfel
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
of 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Zweige Thymian, frisch
- 300 g Salsiccia, in Scheiben (1 cm) (optioneel)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 20 g Balsamico Creme
- 50 g Butter, in Stücken
- 350 g weisse Bohnen, aus der Dose, abgetropft, abgespült
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2775 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 1376 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45min
Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous
25min
Udon-Nudeln mit Gemüse
40min
Caponata mit Linsen
1h
Gemüse-Korma
55min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Parmigiana al forno
1h 50min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Linsen-Tomateneintopf
1h 30min