Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pato com ameixas
- 350 g água
- 80 g vinagre de vinho tinto
- ½ cubo de caldo de galinha esfarelado
- 8 ameixas secas s/ caroço, cortadas ao meio
- 1 estrela de anis
- 2 c. sopa de sementes de coentros
- 3 c. chá de sal grosso
- 4 c. sopa de açúcar amarelo
- 1 pato c/ pele (1500-2000 g aprox.)
- 3 folhas de louro
Puré de couve-flor e batata
- 400 g couve-flor, só os floretes
- 600 g batata, casca vermelha cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 250 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4434.6 kJ / 1059.9 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 89.2 g
- Verzadigd vet
- 31.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1515 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de legumes com alecrim
45min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3 Std. 5 Min
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1h 15min
Caldo de legumes funcional
1 Std. 40 Min
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40min
Esparregado da Sena
15 Min
Tarteletes de clementinas
40min
Raia com cebolada e batatas
45min
Bolo de requeijão e citrinos
1h