Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g zongedroogde tomaten, in stukjes
- 100 g Cheddar kaas, in stukken
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
- 30 g zonnebloemolie
- 20 g honing
- 20 g suiker
- 1 ei
- 220 g melk
- 120 g glutenvrij witte bloem
- 120 g maïszetmeel
- ½ tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl bakpoeder
- ½ tl zout
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 959.8 kJ / 229.4 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 254 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Harira
7 Std.
Tunesische Chorba
45min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min