Apparaten en Accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
959.8 kJ /
229.4 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
19.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Virgin passievrucht mojito
10min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min