Apparaten en Accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
959.8 kJ /
229.4 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
19.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Levercake
1 Std. 50 Min
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen