Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm)
- 150 g di acqua calda (non bollente)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 150 g di provola affumicata a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2094.8 kJ / 500.8 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 465.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Pasta fredda alla norma
30 min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 Min
Spaghetti alla Nerano
30 min