Apparaten en Accessoires
Lemon Rice
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
gingelly oil2 tsp
-
mustard seeds1 tsp
-
urad dhall1 tsp
-
chana dhal soaked for 20 minutes, drained1 tsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
ground turmeric½ tsp
-
asafoetida1 pinch
-
salt adjust to taste1 tsp
-
roasted peanuts with skin, plus extra for garnishing20 g
-
roasted cashew nuts without skin, plus extra for garnishing20 g
-
cooked rice (type Basmathi) (see tip)450 g
-
lemon juicelime juice60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
610 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
671 kJ /
160 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Deepavali Festive Delights
16 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 min
Savoury semolina
15 min
Chilli paneer
30 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Vegetable Sambar
35 min
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12 godz. 15 min
Prawn Biryani
1 godz. 15 min
Rasam
20 min
Idli
15 godz. 40 min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Ayam Balado
45 min