Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g shallots, peeled and halved
- 1 garlic clove, small
- 100 g olive oil, divided
- 10 g white balsamic vinegar
- 10 g sherry vinegar
- 15 g lemon juice
- 30 g Dijon mustard
- 45 g maple syrup, pure
- ¼ tsp salt
- black pepper, to taste
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 4641.6 kJ / 1109.4 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 100.2 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 450.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Layered Mexican dip
25 min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Yogurt Dressing
5 min
Italian Salad Dressing
5 min
Honey Pear Vinaigrette
5 min
Caesar Dressing
10 min