Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g shallots, peeled and halved
- 1 garlic clove, small
- 100 g olive oil, divided
- 10 g white balsamic vinegar
- 10 g sherry vinegar
- 15 g lemon juice
- 30 g Dijon mustard
- 45 g maple syrup, pure
- ¼ tsp salt
- black pepper, to taste
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 4641.6 kJ / 1109.4 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 100.2 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 450.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Salad Dressing
5min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Green Goddess Salad
10 dk
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 dk
Guacamole
5min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 dk
Baba Ganoush
1h
Basil Peach Sorbet
10 dk
Lemon Feta Dressing
5min