Apparaten en Accessoires
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 porties
Natrium
5637.5 mg
Eiwitten
78.1 g
Calorieën
10742 kJ /
2567.4 kcal
Vetten
138.9 g
Vezels
16.3 g
Verzadigd vet
59.8 g
Koolhydraten
223.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Horror punch
20 Min
Tzatziki
20 Min
Brioche
5 Std.
Alpenmacaroni
45 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Fruitige saladedressing
5 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen