Stervormige walnootravioli met champagnesaus
TM6 TM5 TM31

Stervormige walnootravioli met champagnesaus

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Raviolideeg

  • 200 g bloem
  • 2 eieren
  • 1 el olijfolie

Raviolivulling

  • 2 takjes verse peterselie, plus extra voor de garnering
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 50 g gepelde walnoten
  • 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
  • 100 g peer, in blokjes (1 cm)
  • 20 g zongedroogde tomaten, gehalveerd
  • 150 g ricotta
  • ½ tl zout
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • 3 snuifjes gemalen nootmuskaat

Champagnesaus

  • 1 knoflookteentje
  • 30 g sjalot
  • 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
  • 1 tl bloem
    of 1 tl maïszetmeel
  • 180 g groentenbouillon
  • 200 g Champagne
  • 20 g room, 20 % vet
  • 1 - 2 tl zout
  • 1 - 1 ½ l water
  • 20 g grenadine

Voeding
per 4 porties
Calorieën
10742 kJ / 2567.4 kcal
Eiwitten
78.1 g
Koolhydraten
223.7 g
Vetten
138.9 g
Verzadigd vet
59.8 g
Vezels
16.3 g
Natrium
5637.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten