Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raviolideeg
- 200 g bloem
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Raviolivulling
- 2 takjes verse peterselie, plus extra voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peer, in blokjes (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten, gehalveerd
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Champagnesaus
- 1 knoflookteentje
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
of 1 tl maïszetmeel - 180 g groentenbouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 20 % vet
- 1 - 2 tl zout
- 1 - 1 ½ l water
- 20 g grenadine
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 10742 kJ / 2567.4 kcal
- Eiwitten
- 78.1 g
- Koolhydraten
- 223.7 g
- Vetten
- 138.9 g
- Verzadigd vet
- 59.8 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 5637.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Tempé
48h
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Kreplach
55min