Apparaten en Accessoires
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 porties
Natrium
5637.5 mg
Eiwitten
78.1 g
Calorieën
10742 kJ /
2567.4 kcal
Vetten
138.9 g
Vezels
16.3 g
Verzadigd vet
59.8 g
Koolhydraten
223.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen