Apparaten en Accessoires
Zeevruchtenrijst
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 5min
12 porties
Ingrediënten
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1910.4 mg
Eiwitten
35.9 g
Calorieën
1845.2 kJ /
441 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
53 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Duitse brunch
1u. 15min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Koken van jasmijnrijst
35min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Choronsaus
20min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min