Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g neutral oil, divided
- 500 g onions, cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided
- 60 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 15 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 30 g Worcestershire sauce
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 39.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Browned Onions (200 g)
25min
Quiche Lorraine
45 min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Asturian rice pudding
1 godz.
Béchamel Sauce
15min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Béchamel sauce (TM6 )
15min