Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g neutral oil, divided
- 500 g onions, cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided
- 60 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 15 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 30 g Worcestershire sauce
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 39.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10min
Browned Shallots (350 g)
25min
Orange Creamsicle Whip
10min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24h 25min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Beef stock paste
3h
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Homemade tallow or lard
25h 15min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min