Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 faisan
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de vin blanc
- 150 g d'eau
- 120 g de mie de pain
- 100 g de moelle de bœuf
- 6 brins de persil plat frais
- 3 œufs
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
Le jour même
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 50 g de tomate, coupée en tranches
- 80 g de céleri-rave, coupé en tronçons
- 50 g de bulbe de fenouil frais, coupé en tronçons
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon jaune
- 1 bouquet garni
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de queue de bœuf, coupée en morceaux
- brins de coriandre fraîche, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2083 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 32.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au chou et aux petits farcis
1h
Terrine de canard
24 Std.
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10 godz. 30 min
Bouillabaisse
1h 15min
Choucroute
1 Std. 40 Min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Beignets d'huîtres au thym
35 min
Rognons de veau au xérès
25min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Pintade au chou
1h 10min
Bourride
1h
Cassoulet
13 Std.