Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de quinoa y verduras
- 200 g de quinoa variada
- 1200 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 250 - 300 g de espárragos verdes frescos (sin la parte leñosa) en trozos de 2-3 cm
- 250 g de edamame
- 250 - 300 g de ramilletes de brócoli
Tahini de aguacate
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 8 - 10 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 - 230 g de aguacate maduro, en trozos
- 30 g de zumo de limón
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 20 g de tahini
- 50 g de agua
- 10 g de miel
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de ajo en polvo
Montaje
- 80 - 100 g de pimiento verde italiano en juliana
- 80 - 100 g de pepino en rodajas finas
- 50 g de rúcula
- 4 cucharaditas de pipas de calabaza
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1871 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1283.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45 Min
Ensalada con vitaminas para la piel
1 Std.
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1 Std.
Ensalada Shopska Búlgara (Shopska Salata) (con Cortador)
15 Min
Arroz vietnamita con verduras
55 min
Empanadas veganas de espirulina
40 Min
Hummus de lentejas
5 min
Poke bol de cuscús con salsa tahini
30min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35 min
Albóndigas de lentejas con puré de coliflor y salsa (sin gluten, sin huevo, sin lácteos)
1h 25min
Dip de queso vegano
40 Min
Hummus de batata asada con crudités
30min