Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 4 g de levure boulangère sèche (1/5 sachet)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 400 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 25 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de crème fraîche épaisse
- 3 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de chèvre en bûche
- 20 g de gruyère, râpé
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.5 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 555.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammekueche aux lardons et champignons
30 Min
Quiche aux épinards et feta
1 Std. 20 Min
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2h 40min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1 Std.
Tarte au saint-nectaire
50 Min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 Min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1 Std.
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 Std.
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min