Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 4 g de levure boulangère sèche (1/5 sachet)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 400 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 25 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de crème fraîche épaisse
- 3 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de chèvre en bûche
- 20 g de gruyère, râpé
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.5 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 555.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1h 30min
Croque monsieur à la tomate
1h
Flammekueche aux lardons et champignons
30 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1h 25min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5 min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2 godz. 40 min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Crumble au reste de ratatouille
45min