Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Décors en pâte d'amande
35 min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Croquants aux noisettes et amandes
50 min
Nougats noirs
3 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Anchoïade
15 Min
Cornes de gazelle
1 godz.
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5h 35min
Cantucci
1u. 15min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Puits de meringue à l'orange
4 Std. 40 Min
Minimadeleines à la réglisse
30 min