![Fenchelzöpfe Fenchelzöpfe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07ffbec484122fe29dbf1ab207498299/Derivates/c69fe8566b34b92915c08f54016f0ef6452a7855.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 5 g frische Hefe
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Olivenöl
- 1 geh. TL Salz
- 1 EL Fenchelsamen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 599 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 244 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frühstückshörnchen
1 godz. 20 min
Irisches Buttermilchbrot
45min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8h 45min
Lotus® Keks-Aufstrich
10 Min
Ringlotten-Apfel und Birnen-Trauben-Marmelade (XXL)
1h
Pfeffer-Brötchen
2 godz.
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55 min
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Käse-Kürbiskern-Stangen
1h 30min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min