Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tajarin
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 80 g di burro a pezzi
- tartufo fresco a scaglie, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1925.3 kJ / 460.3 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 256.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle ai funghi
1h 30min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1sa
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1sa
Pâté di vitello in gelatina
8h 30 min
Sautè di cozze e vongole
40 dk
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Risotto pere e Castelmagno
35 dk
Polenta
1sa
Gamberi in salsa cocktail
10 dk
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Petto d'anatra con zabaglione all'arancia
2 godz. 20 min