![Crespelle alla valdostana (senza glutine) Crespelle alla valdostana (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1d4133527c9af496311dea8f91f9c908/Derivates/4b6045c9a08ad7d6d989a0df4608be459468ce4e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 200 g di riso originario
- 80 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 4 uova
- 400 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 10 - 15 g di burro
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
- 40 g di burro
Terminare la preparazione
- 250 g di Fontina a pezzi
- 350 g di prosciutto cotto a fette
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2653.2 kJ / 634.2 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 17.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 998.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 godz.
Bortellina
30 min
Alberelli di sfoglia
1 godz. 30 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 min
Sfogliatine salate pere e caprino
1 godz. 30 min
Roselline prosciutto e formaggio (senza glutine)
1 godz.
Pane ai profumi mediterranei (senza glutine)
1 godz. 15 min
Crespelle agli asparagi
1 godz. 30 min
Lasagne di verza
2h 30min
Risotto pere e Castelmagno
35 min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 godz. 30 min