Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1450 g di acqua
- 100 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco
-
5
g di malto d'orzo
of 5 g di miele - 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di farina tipo 0
- 200 g di farina manitoba
- 15 g di curcuma in polvere (vedere consigli)
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 3 pizzichi di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1616 kJ / 386.2 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 596 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane all'acqua
4h
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Focaccia
6h
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Boeuf bourguignon
5h 30min
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4h
Pane al rosmarino
4h
Tortini pesca e fragola
1 godz.
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Impasto per pizza integrale
2 Std.