Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g meel
- 200 g water
- 20 g verse gist
- 1 ½ tl zout
Vulling
- 3 takjes verse bladpeterselie, alleen blaadjes
- 1 zoete paprika, gepekeld, zonder steeltje en ontpit
- 80 g gele ui, doormidden gesneden
- 150 g tomaten, in tweeën gesneden
-
200
g rundergehakt
of 200 g lamsgehakt - 40 g olijfolie
- 50 g tomatenpuree
- 1 tl zout, aan te passen aan de smaak
- ¼ tl gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl pikante paprikapoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1589.5 kJ / 379.3 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Tempé
48h
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30 Min
Muntthee
25min
Harira
7h
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Gozleme
1h 40min
Drie kaas pides
1h 40min
Vanillesiroop
30 Min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min