Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g meel
- 200 g water
- 20 g verse gist
- 1 ½ tl zout
Vulling
- 3 takjes verse bladpeterselie, alleen blaadjes
- 1 zoete paprika, gepekeld, zonder steeltje en ontpit
- 80 g gele ui, doormidden gesneden
- 150 g tomaten, in tweeën gesneden
-
200
g rundergehakt
of 200 g lamsgehakt - 40 g olijfolie
- 50 g tomatenpuree
- 1 tl zout, aan te passen aan de smaak
- ¼ tl gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl pikante paprikapoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1589.5 kJ / 379.3 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2h
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30min
Harira
7h
Ovenburger
1h 45min
Gozleme
1h 40 min
Bulgur en rode linzensoep
50p
Hornazo
Keine Bewertungen