Apparaten en Accessoires
Gozleme
Voorbereiding 1u. 30min
Totaal 1u. 40min
16 porties
Ingrediënten
Deeg
-
melk200 g
-
ei1
-
olijfolie40 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven600 g
-
bakpoeder½ tl
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
Vulling
-
Cheddar kaas in stukken150 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren5 takjes
-
verse jonge spinazie60 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook5
-
gele ui in vieren gesneden1
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
paprikapoeder1 tl
-
gehakt vlees (kip, rund of lam)500 g
-
bloem1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroensap30 g
-
feta kaas verkruimeld250 g
-
olijfolie in spray, om te bakken
-
citroen in partjes, om op te dienen1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
386.4 mg
Eiwitten
18.2 g
Calorieën
1541.2 kJ /
366.9 kcal
Vetten
18.5 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
30.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Minipizza’s
1 Std. 20 Min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Harira
7 Std.
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Vier kazen flatbread om te delen
40 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen