Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 130 g raw sugar
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into small pieces
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg
- 1 tsp ground cardamom
- 1 pinch sea salt
- 20 g water
Peach filling
- 40 g shelled pistachios, unsalted (see Tips)
- 2400 g canned peaches, 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp rum (optional)
- 1 tsp vanilla bean extract
- 1 tsp ground cardamom
- 1 - 2 pinches sea salt
- plain flour, to dust
- egg yolk, beaten, to brush
- raw sugar, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2654.9 kJ / 634.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 99.9 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 68.6 mg
Alternatieve recepten
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1h 30min
Easy citrus pie
1h
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min
Banana bread with chai crème fraîche
1h 35min
Baba ghanoush
1h
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Croque Madame
45 Min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Ciabatta olive sticks
2h 5min